Mijn naam is Louis van Kelckhoven. Na 20 jaar ervaring als timmerman in de bouw ben ik in 2013 begonnen met mijn eigen bedrijf: Bouw- en klusbedrijf Louis. Mijn vader en grootvader waren ook timmerman. Als kleine jongen was ik al in de schuur aan het knutselen. Ik vind het geweldig om met mijn handen te werken, dingen te maken of te repareren, en ook voor moeilijke klussen oplossingen te vinden!

Afbeelding (24)

 

De kracht van BKL

Ik lever kwaliteit, maatwerk en service. Ik ben eerlijk, klantvriendelijk en oplossingsgericht, ik denk mee met de klant en kom (indien nodig) met ideeën waar de klant zelf niet aan heeft gedacht.  Maar bovenal ben ik zeer gedreven in het werk dat ik doe! Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, en daar geniet ik dagelijks van!

Ik vind het leuk om contact te hebben met mijn klanten, de wensen van mijn klant in kaart te brengen en deze wensen goed uit te voeren.

Mijn klanten zijn zowel particulieren als  VvE’s, bedrijven en instellingen. Ook heb ik veel ervaring in nieuwbouwprojecten.

Na ruim 5 jaar gevestigd te zijn in Hoogeveen, is ons bedrijf per augustus 2018 verhuisd naar het nabijgelegen Slagharen. Mijn werkgebied is vooral Hoogeveen en omgeving. Maar vanwege de centrale ligging en prima bereikbaarheid van Slagharen ben ik inzetbaar in Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Flevoland en Gelderland. En voor wat grotere klussen kom ik ook bij klanten in de rest van Nederland.

Ik werk veel samen met andere ondernemers die actief zijn in de (ver)bouw. Hierdoor kunnen we ook grote opdrachten uitvoeren.